Röplabda specifikus BOSU Instruktor képzés - Tata

A BOSU-Hungary Kft meghirdeti a BOSU® röplabda specifikus instruktori képzését, röplabda edzők részére. A képzésen elsajátíthatod az instabil környezetben végzett edzésformák előnyeit, minden korosztályra specifikálva, a mindennapi röplabda edzésekbe beépítve. A tanfolyam elvégzésével Bosu® Instruktori oklevelet kapsz.

Bosu Hungary Kft

Barsi Zsuzsanna

Továbbképzés

Szervezés alatt

09.00-16:00

Core Power Funkcionális Tréning és Rehabilitációs Központ

2890 Tata, Agostyáni út 73.

Oktatóink:
Tihanyi Krisztina
Gubik János

Miért fontos az instabil környezetben végzett edzés?

  • jóval kevesebb boka és térd sérülés,
  • teljes testes edzés, nem csak az izomzat, hanem az agy és az idegrendszer is kiemelkedően fejlődik,
  • instabil közegben elvégzett bármely fejlesztő gyakorlat sokkal hatékonyabb a sportoló szempontjából,
  • minden korosztálynál alkalmazható, beépíthető a röplabdaedzésekbe, anélkül, hogy a sportoló azt észrevenné,
  • gyerekeknél, akár a legfiatalabb korosztálynál kiemelkedő eredmények, sokkal gyorsabb és látványosabb fejlődés, akár a koordináció akár más kompetenciák esetén!

Miért fontos a proprioceptív tréning?

A propriocepció nem más, mint a test tudat. A mindennapi életünkben nagyon fontos jelentősége van a testünk helyes érzékelésére, hiszen számos hirtelen mozdulat, illetve inger érheti idegrendszerünket, izmainkat, ízületeinket. 
Bosu Instruktor képzés

 

Gondoljunk csak bele, egy hirtelen fékezés, mikor a buszon utazunk, egy rossz lelépés a lépcsőről, vagy hirtelen leguggolás, előrehajolás leejtet tárgyakért. Ezek a mozdulatok, szinte mindennaposak életünkben, mégis sokszor apró, vagy akár súlyosabb sérülésekkel is járhat.

 

Éppen ezért nagyon fontos, hogy ha lehetőségünk van rá, akkor testedzésünket instabil közegben végezzük, melyre a BOSU® az egyik legideálisabb és legbiztonságosabb eszköz.

A BOSU® a megfelelő instabil közeg

Instabil közegben, állandó változó gravitációs térben a helyzetérzékelő receptoraink, proprioceptoraink kiválóan tudnak fejlődni. Ez az automatikusan működő rendszer a születéstől kezdve fokozatosan fejlődik és optimális körülmények között (megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás inger hatására) felnőtt korra tökéletesen kialakul. Ehhez az szükséges, hogy az izmok összehangolt működését, egyszerre, egy időben igénybe vevő gyakorlatokat végeztessünk. Az instabil eszközök használata pontosan ezt a fajta összetett izommunkát fogja igényelni. Tanuld meg és használd Te is edzéseidben és érezd a különbséget!

Eddz profin, úgy mind a profik! Fejleszd kiemelkedően a csapatod!
Válj Te is BOSU® Röplabda specifikus Instruktorrá! Jelentkezz az űrlapon!
Ezt a szenzációs lehetőséget, NE HAGYD KI!

Oktatók

BOSU® personal trainer

Személyi edző

Kamagon Ball® master trainer

SURGE® master trainer 

BOSU® 3D-XTREME master trainer

Core Power master trainer

Röplabda edző

Röplabda Specifikus BOSU® instruktor képzés részletei

Az első 20 főnek, a képzési díjból most rendkívüli kedvezményt biztosítunk, így a képzési összeg 65.000 Ft-ról 50.000 Ft-ra csökken. Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Képzésünkön megkapod a videóanyagot és az általunk összeállított jegyzetet is.
 

A befizetett összeget, előleget csak abban az esetben tudjuk visszatéríteni, amennyiben a Bosu-Hungary Kft. hibájából nem valósul meg a képzés. Ebben az esetben átjelentkezési lehetőséget ajánlunk fel egy következő képzésre. A helyszínváltozás jogát fenntartjuk, természetesen változás esetén előre jelezzük!

 

Helyszín: Core Power Funkcionális Tréning és Rehabilitációs Központ
Cím: 2890 Tata, Agostyáni út 73.
Időpont: szervezés alatt

Tömegközlekedéssel érkezőknek ingyenes transfer szolgáltatást nyújtunk az állomástól a képzési központig! Gépkocsival érkezőknek ingyenes parkolási lehetőség a képzési központ parkolójában.

A központban egész nap büfé üzemel!


Légy részese képzéseinknek, hogy VIP taggá válj.


Ami annyit jelent, hogy amennyiben második képzésre jelentkezel 10% kedvezményben részesülsz. Harmadik képzés esetén 20% kedvezményt vehetsz igénybe. Ezek után VIP taggá válsz, ami mindenkori 20% kedvezményt jelent a jövőbeni további képzésekből.


Most már tényleg csak annyi van hátra, hogy kitöltöd a jelentkezési űrlapot!

Ne feledd, jelentkezésed a képzési díj utalásával válik véglegessé. A díjbekérő kiküldése után 48 órán belül kell utalnod ahhoz, hogy jelentkezésed tartani tudjuk.

Röplabda specifikus BOSU Instruktor képzés Tata
Szervezés alatt
Szakági edző
Teljes összeg előreutalásával